top of page

Over Ons

55F0D92A-54E1-4317-8FE2-7A8511896BDB.heic
familie Werps, survival, miniavontuur, last family standing, gezin, outdoor

Hé, leuk dat je meer over ons wilt weten!

Samen zoeken we het avontuur in de dagelijkse dingen. Want zoals je elke dag leeft, zo is je leven. In een hangmat slapen op zolder, in een zelfgemaakt hutje in onze stadstuin of wildkamperen in het bos. Of natuurlijk vegan worstjes roosteren boven een kampvuur, trailrunnen in de bergen, slapen in de sneeuw. Buiten zoeken we de uitdagingen in elkaar, ons lichaam en de elementen.

Nova Werps

Nova

Die sloeg het stadium leren lopen over en begon meteen met rennen. Na flink wat blauwe plekken en open knietjes, rent ze nog steeds. Het liefst in de bergen en langere afstanden, maar op de atletiekbaan is ze ook te vinden voor trainingen. Super fanatiek als survivalrunatleet en alles dat met buitensporten te maken heeft. Nova is creatief en vooral heel goed in structuur aanbrengen en plannen. Als 8 jarige hield zij al paklijsten bij voor het hele gezin.

Marijke Werps

Marijke

Bossen, bergen en onmetelijkheid. Dat brengt haar het meeste geluk. Na uitbehandeld te zijn geweest voor fibromyalgie, en na een ongeluk traumatisch hersenletsel te hebben opgelopen, heeft ze toch door trainingen dit weten om te zetten naar een actief en avontuurlijk leven. Trailrunnen, survivalrun, lange afstandwandelen en openwater zwemmen. Marijke zet haar tanden ergens in en laat niet meer los.

Zilver Werps

Zilver

Heeft als kind in werkelijk alles geklommen wat je maar kan verzinnen. Daarom hebben we maar gauw een klimwand in ons huis gebouwd. Toen ze eindelijk oud genoeg was trainde ze fanatiek in een klimhal tot ze de survivalrunsport ontdekte. Sindsdien hangt en vliegt ze het liefst in survivalhindernissen ongeacht bittere vrieskou of tropische hitte.  Rennen doet ze het liefst in het bos of op een modderig parcours. Zilver haar kracht is haar tomeloze positiviteit.

Erwin Werps

Erwin

Heeft een eindeloze vindingrijkheid en creatieve oplossingen voor problemen. Hij creëert graag vanuit het niets iets en is altijd bezig. Hoewel hij graag buiten is om te rennen, survivalrunnen of houthakken, vind hij binnen dingen maken ook erg fijn. Erwin heeft een subliem zelf ontwikkeld kleding laagjes systeem en is daardoor van ons altijd het beste voorbereid op kou. Zijn grootste kracht is zijn oplossingsgerichtheid en zijn onvermoeibare klaarstaan voor ons als gezin.

bottom of page